Danish

Kursusbeskrivelse nedenfor,
Om virksomheden
Betri árangur ehf, er et firma, der tilbyder flere kurser, der primært lægger vægt på islandsk for udlændinge.
Inga Karlsdóttir underviser kurserne for udlændinge, hun har en BA-grad i islandsk og M.Ed. grad i pædagogiske studier. Hun har også flere kurser i PHD (islandsk for udlændinge).
Betri árangur ehf. lægger meget vægt på succes, grundigt og professionelt arbejde og personlig service.
Kurser
Varigheden af kurserne er ikke den samme, men en sædvanlig kurs er på 60 timer. Undervisningen foregår på Suðurlandsbraut 6.
Betri árangur ehf. tilbyder forskellige niveauer og beskrivelse er som følge
Islandsk for begyndere
Understreger det grundlæggende i ordforråd og grammatik. Det indebærer lyset læsning og de studerende får undervisning i at tale. Kurset lægger stor vægt på det faktum, at de studerende vil få viden til at gøre sig forståelig i hverdagen på Island. Læseplanen vil også omfatte indførelsen af land og kultur.
Islandsk, begyndere II
Uafhængig efterfølger fra islandsk for begyndere. På dette kursus holder vi øve taler og fundamentals i grammatik. De studerende vil få særlige øvelser i at tale og indførelsen af landets kultur, traditioner og skikke. Dette kursus lægger også meget vægt på det faktum, at de studerende vil få viden til at gøre sig forståelig i hverdagen på Island.
Islandsk III
Uafhængig efterfølger fra islandsk II. Dette kursus yderligere praksis taler, og her vil vi gå dybere ind i mere komplicerede grammatik. Vi vil udøve skrive tekster ved at skrive flere introduktioner og få realistiske opgaver. Tungere tekster vil blive læst og opgaver, der relaterer til, hvad der sker i samfundet på daværende tidspunkt.
Islandsk IV
Uafhængig efterfølger fra islandsk III. Hovedsageligt lægger vægt på grammatik og taleøvelser, der bygger på de grammatiske øvelser. Skriftligt vil blive praksis ved hjælp af reelle opgaver. Understrege vil blive lagt på studerendes bevidsthed og deres evne til at udtrykke ting, der sker i samfundet.
Specialiserede kurser
Betri árangur ehf. tilbyder også specialiseret skrive-, litteratur-, eller tale kurser, der er rettet mod erhvervskunder, der de vigtigste understrege vil være på specialiseret ordforråd. Det sidste kursus er velegnet for dem, der, f.eks. arbejde i sundhedssektoren eller for dem i andre sektorer, at behovet for at vedtage et andet ordforråd end der bruges i dagligdagen.
Forældre og børn
Det er ofte sådan, at forældrene ikke kan deltage i kurser fordi, at de har små børn. Hvis det er tilfældet, kan Betri arangur tilbyde dem kurser egnede forældrene.
Kurser for dem, der ikke kan læse det vestlige skriftligt.
Betri árangur ehf. tilbyder dem, der ikke kan læse det vestlige skriftligt særlige kurser, hvor læsning og taler udøves på den hastighed, der er bedst egnet til gruppen. Det er ofte meget vanskeligt for dem, der ikke er meget gode læsere til at deltage i de generelle kurser og derfor tilbyder vi denne mulighed.
Fjernundervisning
Betri árangur ehf. tilbyder kurser på forskellige niveauer, som også er undervist i den generelle undersøgelse, men disse kurser er baseret på ved hjælp af computeren.
Privat lektioner
Privat lektioner tilbydes også og deres timing kan være fleksibel, så den kan bedst suite enkelte studerendes præferencer.
Islandsk for islændingene (f.eks. som har boet i udlandet)
Betri árangur ehf. tilbyder også dette kursus som støtte til islændingene på primært, grundskole og collage plan.
Ortografi for islændingene (f.eks. som har boet i udlandet)
På dette kursus er de vigtigste ortografiske regler udøvet og de studerende uddannes i, hvordan du kan installere dem ved at arbejde på relaterede projekter.
%d bloggers like this: